Ihania lastenvaatteita!

Kaikilla ihmisillä on heikot kohtansa, ja minulla ne ovat söpöt ja käytännölliset lastenvaatteet! Ei en tarkoita niitä kahden sadan euron goretex-kurahousuja tai niken vauvakenkiä, vaan reiluja vaatteita! Minua ei haittaa tarjota pienokaiselleni käytettyjä vaatteita, ja joka sunnuntai kuluukin ystävien kanssa esimerkiksi valtteri-kirppistä kiertäen.

Esimerkiksi nämä ihanat pipot! Voi että! Kannattaa ehdottomasti tutustua stikka kutojan tuotteisiin! http://stikkari.vuodatus.net/blog/archive?&y=2008&m=05  ! Minulla itselläni ei kyllä taidot tuohon riittäisi vaikka kovasti olenkin joskus yrittänyt kutomista harrastaa. Erityisesti pienet yksityiskohdat ovat lähellä sydäntäni. Pitäisikö tuollaisia tilata? Käsintehdyt tuotteet antavat käyttäjälleenkin arvoa.

 

Tai miten nämä ihanat mekot! Mistä näitä saa!! En ole löytänyt lindexiä ja muita kauppoja kiertäessä mistään! Hyvin kesäinen asu ja sopisi varmasti myös äitylinsä kuosiin 🙂 Vaikka hieman vierastankin ajatusta että sekä äiti että tytär pukeutuvat samaan muottiin!

Jätä kommentti